Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor Essentia Zorg van onschatbare waarde. Elke dag is weer anders, elke cliënt is anders en onze services en mogelijkheden groeien met de dag. Zo kun je ingezet worden bij een cliënt thuis of in zijn omgeving, voor een hapje en een babbeltje, een boodschap, wandelingetje, evenement of check up. Maar je kunt ook actief zijn als “loper”, waardoor je voor verschillende ondersteunende werkzaamheden op verschillende plekken zal zijn door de dag heen. Misschien zou je wel als activiteitenbegeleider het zonnetje in huis willen zijn op de dagbesteding van Essentia. De mogelijkheden zijn haast eindeloos… maar waar je ook terecht komt, je wordt er met open armen ontvangen!Jouw functie in het kort

Jouw functie in het kort

Positie: Zeer gewaardeerde lange of korte termijn hulpkracht van alle niveaus: ongeschoold, (lwoo) vmbo, havo, vwo, mbo, hbo, wo. Je loopt mee met ervaren vrijwilligers en zorgmedewerkers of werkt zelfstandig.

Passende taken: Essentia Zorg vindt het belangrijk dat je je als vrijwilliger kind aan huis voelt. Dit proberen wij zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen door rekening te houden met interesses, kennis, vaardigheden, ervaring en mogelijkheden van potentiële vrijwilligers. Zo komen we erachter waar jij het beste tot je recht zal komen in het werkveld. Voorop staat in elk geval jouw motivatie, want werk vanuit het hart maakt vaak het verschil. Om deze reden is een goed CV voor ons belangrijk, maar niet per sé leidend. Wij bieden bevlogen vrijwilligers graag de kans zich bij ons te ontplooien en hun CV een nieuw glansje te geven.


Wat verwachten we van jou?


Een professionele werkhouding zoals in elke andere baan


Relevante werkervaring of vaardigheden zijn geen must


Affiniteit met mensenwerk is wél een must!
Wat bieden we jou?


Een baan om blij van te worden! Werk dat bij jou(w omstandigheden) past en waar je je hart in kwijt kunt. Daar zetten wij ons graag voor in. We vertellen jou hier uitgebreid over in onze arbeidsvoorwaarden...Arbeidsvoorwaarden >>Waar kom je terecht?Essentia Zorg is een frisse, snelgroeiende zorginstelling die openstaat voor allerlei soorten hulpbehoevenden. Vaak zijn dit echter ouderen die jouw hulp en aandacht heel goed kunnen gebruiken. Het Essentia Team verwelkomt bovendien iedereen met een hart voor de zorg, ongeacht hun herkomst, leeftijd of andere persoonsfactoren. Daar zijn we trots op! Wat typeert ons nog meer? Je leest het hier...Jouw werkgever >>Solliciteren bij

Essentia Zorg >>

Zó werkt het
*De online voorselectie is tijdelijk komen te vervallen.

Locatie

Omgeving Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam

Solliciteer op deze functie!

Om bij Essentia Zorg aan de slag te kunnen is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn voeren wij daarnaast een integriteitscontrole uit als onderdeel van het sollicitatieproces.


Vragen over de vacature of jouw sollicitatie kun je opsturen naar werkenbij@essentiazorg.nl.