Plus-Service


Als u thuiszorg ontvangt van Essentia Zorg kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteitszorg op maat ontvangt, maar niet alleen op medisch gebied. Ook wanneer er andere wensen zijn, staan wij voor u klaar. Zo worden moeilijke tijden wat makkelijker en betere tijden nóg comfortabeler.
Wat biedt onze Plus Service?

Deze bijzondere ondersteuning van Essentia Zorg is uniek, omdat het niet alleen voor de hand liggende diensten aan huis biedt. Ook uw onuitgewerkte wensen en ideeën, binnenshuis of buitenshuis worden samen met u uitgedacht en gerealiseerd. Alles is bespreekbaar, waardoor het aanbod onuitputtelijk is. Het is namelijk voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
Voorbeelden van Plus-diensten zijn:


  • Manicure of pedicure
  • Kappersbehandeling
  • Het regelen van een uitje (met uw naaste)
  • Interieurwijziging
  • Aankoophulp

Indicatie
Om gebruik te kunnen maken van deze Plus-Service heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De dienst wordt dan betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U betaalt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, terwijl de gemeente het overgrote deel vergoedt. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent de hoogte van uw inkomensafhankelijke bijdrage.Direct aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in of neem zonder extra kosten contact op met onze klantenservice: 088 - 22 11 033

Zij helpen u graag verder.