Huishoudelijke hulp


Heeft u moeite met huishoudelijke klussen of wilt u graag uw mantelzorger wat ontlasten? Essentia Zorg staat voor u klaar! Onze gepassioneerde vrijwilligers zetten helpen u graag het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken en uw zorgen weg te nemen. Door het gebruik van een vaste medewerker, kunt u een band opbouwen met iemand die op de hoogte is van uw situatie en die klaar staat met gepaste hulp. 
Huishoudelijke ondersteuning omvat:


  • Boodschappen doen
  • Het bereiden van een maaltijd
  • Verzorging van het gehele huishouden

Indicatie
Om gebruik te kunnen maken van thuisbegeleiding heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De thuisbegeleiding wordt dan betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U betaalt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, terwijl de gemeente het overgrote deel vergoedt. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent de hoogte van uw inkomensafhankelijke bijdrage.

Direct huishoudelijke hulp aanvragen? Vul het onderstaande formulier in of neem zonder extra kosten contact op met onze klantenservice: 088 - 22 11 033. Zij helpen u graag verder.